Forlovelsesringe og vielsesringe er et symbol på jeres fremtidige liv sammen og jeres gensidige kærlighed og hengivenheden til hinanden. Den er symbolet på jeres sammenhold i årene fremover. Derfor er det vigtigt at finde de rigtige ringe da de skal bruges over mange år. Når I vælger ringe er der en del overvejelser I skal gøre jer. Prøv at finde frem en beslutning om valg af ringens materiale, udformning og eventuelle indgraveringer. Nogle vælger at bruge deres forlovelsesringe som vielsesringe, men langt de fleste vælger, at have en forlovelsesring og derefter finder de vielsesringe.

Her har jeg samlet nogle spændende butikker hvor du kan gå på jagt efter jeres vielsesringe.

BARTOLI Copenhagen

Danmarks største webshop med mere end 1.600 forskellige ringe. Priser fra 1.000 kr. Spar op til 50% i forhold til vejledende udsalgspriser. Bestil en fingermåler for kun 20 kr. på vores hjemmeside. https://www.bartoli.dk/

Castens

To særlige mennesker skaber en unik helhed. Jeres vielsesringe afspejler, jeres forhold og individuelle personlighed. Få lavet et sæt håndlavede ringe, som matcher jer og det usynlige bånd, i nu vil binde jer sammen...

dauf & pede

Hos dauf og pede er godt håndværk og høj kvalitet i højsædet. Alle vores smykker er håndgjorte på værkstedet i butikken og udført i 18 karat guld, ædelsten og diamanter af høj kvalitet. Sæt...

DinGuldsmedOnline.dk

Vi har flere forskellige producenter af vielsesringe. Museums Kopi Smykker, Danmark og Gerstner, Tyskland. Fælles for alle producenter er, at de er nøje udvalgt, som leverandører til DinGuldsmedOnline.dk. De leverer smykker af høj kvalitet...

Ege Art

Vielsesringe og smykker er personlige og skal derfor ikke beskrives – men ses og mærkes. Vi fremstiller smykker med jeres forventninger og ønsker på dansk værksted med dybeste respekt for økonomi og resultat.

Forever by Klarlund

Forever by Klarlund er en serie af smukke og eventyrlige vielsesringe i høj kvalitet skabt af de bedste materialer. Udvalget er stort, så I kan finde de helt perfekte ringe til den perfekte bryllupsdag.

Guldcenter.dk

En vielsesring binder to mennesker sammen for resten af livet. Find jeres ringe i vores store udvalg. Vi elsker at levere de ringe, der besegler den store kærlighed. Vi har endda 10-30% rabat og...

Guldsmed Hjalmar Hjalmarsson

Håndlavede smukke og unikke vielsesringe. Køb de perfekte vielsesringe til jeres perfekte dag. Hjalmarsson er for jer, der søger noget unikt og noget meget personligt. Kom ind og få en snak med os.

Sørg for at I kigger på ringe af ordentlig kvalitet

Jeres vielsesring skal kunne holde i mange år. Det er ofte en god ide at vælge ringe der er lavet af et anderkendt mærke, der har erfaring med vielsesringe. Når først I går i gang med at finde jeres ringe vil I opdage, at det godt kan tage en hel del tid at finde ud af hvad I ønsker jer og ikke mindst at unikke ringe tager lang tid at lave.

Besøg butikken og prøv jeres vielsesringe

En Vielsesring skal være med jer i mange år frem. Skal det være store eller små vielsesringe? Skal det være en vielsesring med struktur eller måske diamanter? Mange af svarene kan du først få når du står med en ring i hånden.

Sørg for at din ring passer til din stil og er praktisk

Det er selfølgelig vigtigst at have en god mavefornemmelse, men du bliver også nødt til at bruge hovedet. Skal jeres vielsesringe være ens eller forskellige? Skal de være med eller uden ædelstene? Hvis du kigger på vielsesring af guld, så skal du også finde ud af om det for eksempel er hvidguld eller rosaguld? Bruger du dine hænder meget, skal du overveje en bredere ring i stedet for en helt smal ring med sten.

Materialevalget er vigtigt

Du har sikkert overvejet guld til din vielsesring. Men husk på at nogle materialer ser bedre ud på din ringfinger end andre. Hvidguld er den ringfarve der passer bedst til de fleste hudtoner. Husk at tænke over om du fryser eller har varme fingre. Kolde fingre er tynde fingre og varme får tit fingrene til at svulme en smule op.

Genbrug

Mange har arvet sine elskede bedsteforældres vielsesringe, guld fra en oldemor eller et konfirmationsarmbånd fra sin mor. Ting man ikke går med, men som har stor affektionsværdi. Bring dette guld med over i jeres vielsesringe. Lad de gamle smykker blive en del af jeres historie.