Capturing Moments

Capturing Moments har mange års erfaring med video produktion og fotografi.

Monja Wormser

En uforglemmelig oplevelse.

Anna Kjærulff

Sans for detaljen.

PhotoBoothCPH

Lej en foto automat

WeddingDayFilms

Arbejder på at skabe et helt nyt paradigme indenfor bryllupsvideoer.

Det er en stor beslutning at vælge den rigtige fotograf til dit bryllup. Fotografen får nemlig kun een chance for at levere billederne fra jeres drømmedag. Her har du 4 tips til at få valgt den rigtige fotograf.

Se flere billeder

Når du skal finde den rigtige fotograf, så er der et par ting du skal have for øje. For det første er det en god idé at se alle fotos fra eet event. At fremvise eet billede fra hver bryllup siger ikke så meget om fotografen, mens fx en hel bog om et arrangement viser meget mere om hvilken fotograf det er.

Mød fotografen

Besøg eller mød gerne den fotograf du har i tankerne. Et er om fotografen er dygtig, men er der også den rette kemi mellem jeg og fotografen? Det er mindst lige så vigtigt, så I ikke behøver at tænke på fotografen på den store dag.

Få kundereferencer

Spørg fotografen eller videografen, hvis de er villige til at give dig kontaktoplysninger om nogle par, de har lavet bryllupsbilleder eller videoer til – på den måde kan du spørge nogle sonderende spørgsmål, du måske ikke ellers kender svarene på – kom de i vejen ved brylluppet? Var de i stand til at håndtere stressede situationer? Var de i stand til at få alle 150 gæster til et gruppeskud? Fangde de atmosfæren godt på film? Disse essentielle kvaliteter er lette at overse, men det er vigtigt, at du ved, hvor erfaren og professionel din potentielle fotograf / videograf er, og det er bedst at høre det fra tidligere kunde.

Identificer din stil

Når du overvejer stilen til jeres fotografering, skal du huske fotografer der er gode til at tage øjebliksbilleder, ikke nødvendigvis er så gode til de traditionelle gruppebilleder, så beslut dig for hvad der er vigtigst for dig – effektive og ærlige minder om dagen, eller mere traditionelle billeder fra de mere oplagte vigtige øjeblikke på jeres bryllupsdag. Både fotografer og videografers efterbehandling af billeder og film er vigtig. En dårlig efterbehandling kan let få billeder og video til at virke amatøragtige. Det er endnu en grund til at se billeder fra din potentielle fotograf, så du kan vælge en der laver de fotos du bedst kan lide.