Kragerup – det perfekte sted til brylluppet

På Kragerup Gods har I mulighed for at fejre jeres kærlighed i romantiske omgivelser og herskabelige lokaler. Gennem årene har vores unikke rum dannet rammerne for en lang række smukke bryllupper, og vi er stadig begejstrede for, hvor mange par der har valgt at lægge deres store dag i vores hænder.

Vi håber, at I vil give os muligheden for at gøre det samme for jer. Vi lægger stor vægt på at stille alle godsets faciliteter til rådighed, når I holder jeres bryllup hos os på Sjælland. Det betyder, at I kan nyde betagende bryllupslokaler, udsøgte bryllupsmenuer og naturligvis vores park, hvor I også kan afholde jeres vielse.

Et skræddersyet drømmebryllup

På Kragerup Gods har vi stor erfaring med at afholde bryllupsfester i alle størrelser. Baseret på denne erfaring har vi sammensat forskellige bryllupspakker, som I kan lade jer inspirere af. Vi er dog klar over, at bryllupper er personlige, og derfor er I mere end velkomne til at skræddersy jeres egen bryllupsfest i samarbejde med os.

Hvis I drømmer om en udendørsvielse i parken eller ønsker at følge et bestemt tema på jeres store dag, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønsker. Vi kan også hjælpe jer med at komme i kontakt med dekoratører på Sjælland, som vi har et tæt samarbejde med på grund af deres ekspertise inden for bryllupsfester.

58261250

https://kragerup.dk/godset/fest/bryllup/