Eventcar

Ford B anno 1932

Frontline Event

Luksuriøs Tesla Model S

BookAClassic

Mange forskellige modeller.

Der er så stort udvalg af bryllupskørsel tilgængelig for nye brudepar. Med så stort et udvalg kan det være svært at vide, hvad du gerne vil, endsige, hvilken bil der passer bedst for dig.

Men at vælge din bryllupsdagstransport behøver du ikke være stressende eller svært, hvis du følger disse enkle tips.

Hvor langt vil du køre?

Før du beslutter dig for, hvilken type bil du skal have, skal du være klar over, hvor du skal køre til og fra. Selvom du holder brylluppet og modtagelsen på ét sted, skal du stadig have transporten for øje. Hvis du holder brylluppet i kirken efterfulgt af en reception andetsteds, skal overførelsestiden inddrages i sammen med hvor mange ture mellem destinationer der er behov for, for at bringe brudeparret, brudepiger, brudens mor osv. Kørslen er altså ikke bare brudeparret men også familie og gæster.

Skal der være et tema?

Uanset om du har en traditionel, gammeldags eller moderne bryllup, vil du have bilen til enten at blende ind eller matche dit tema. At vælge farven på din bil er en anden vigtig overvejelse. Hvis du vælger hvid, skal du sørge for at bilen ikke kommer til at få din kjole til at ligne en beskidt creme i sammenligning. Tal eventuelt med fotografen inden du laver valget. To-tone farver, eller dem der passer ind i dit overordnede farvetema, er en god mulighed, hvis du vil lave den rigtige ankomst.

Husk at kjolen skal kunne være i bilen

Brudekjoler varierer så meget. Nogle kan være lette og enkle, andre kan være en masse underskørter og ringe. Størrelsen på din kjole hjælper med at diktere hvilken bil du kan have.

Her er plads til nostalgi og en stor brudekjole!

Bagsæderne i nogle nyere biler giver ikke din kjole den plads,  kjolen har brug for. Der skal være plads nok til at du kan nå frem til din destination, så du og ikke mindst kjolen begge ser friske ud og er fri for krøller!

Hvis du vælger en større kjole, skal du have enten en salongstil eller en veteranbil, for at give dig selv og kjolen plads til at trække vejret.

For at undgå tårer på din store dag, så giv dig tid til at komme ud og se/prøve bilen før dit bryllup. På den måde kan se se hvor let (eller svært!) det er at komme ind og ud af bilen.

Logistik

En to-personers uden tag kan være din drømme bryllups bil, men det er ikke godt, hvis du kun vælger en bryllupsbil. Hvia du står med fem brudepiger og et utal af gæster. Så vær klar over hvor mange mennesker der er til din bryllupsfest, inden du træffer din beslutning – du kan derefter bestemme, hvor mange og hvilke biler du har brug for.

Hvis du kun ønsker at have en tur, så er en limousine et godt valg. Alternativt kan du hyre mere end en bil, i hvilket tilfælde kan du være på udkig efter et udlejningssted, der kan udeleje to matchende biler.

En anden (oftest billigere) mulighed er at vælge en mere avanceret bil til bruden og brudgommen, med enklere biler til resten af ​​bryllupsfesten. Find også ud af om nogen kører selv eller kan køre med nogen der gør, så budgettet kan holdes fornuftigt lavt.

Find ud af hvad servicen indeholder

Det er godt at vide, hvad der med fra start og hvad der er ekstra services. Inkluderer prisen en chauffør, eller skal du finde din egen chauffør? Vil de kunne levere champagne, fotografering, dekorationer og tidlig afhentning? Ved du hvilke ekstra services der der relevant for dig?

Hold kørslen lokal

At holde kørslen lokalt er en god idé, da gæster og chaufører uundgåeligt vil kende nærområdet bedre. Der er nok ikke noget værre end at sidde fast ved vejarbejde i et område ingen af jer kender, på den store dag.

Book bilen i god tid

Slutteligt kan du sørge for at være tidligt ude, de gode biler er lejet ud år i forvejen, især på de mest populære sommer-weekend-dage!